blauwe headerbalk

Dak, lood en zinkwerk

Het dak is het eerste gedeelte van uw huis dat weersinvloeden van buitenaf doorstaat. Het is dan ook erg belangrijk een goed dak te hebben, dat de rest van de woning goed beschermt en isoleert. Pascal Degen Installatie Techniek zorgt ervoor dat u een veilig en goed geïsoleerd dak op uw woning of bedrijfspand heeft liggen. Hieronder vindt u een overzicht van dakbedekkingen en dakwerken die wij aanbieden.

Bitumineuze dakbedekking
Dit zwartgekleurde materiaal is duurzaam en vooral geschikt voor platte daken of daken met een lichte helling. Verder zijn bitumen blijvend waterdicht door het goede hechtende vermogen ervan.

Zinken en koperen dakbedekking
Koper wordt vooral gebruikt vanwege de duurzaamheid en luxe uitstraling. Verder kan het in welke vorm dan ook gebruikt worden en is het milieuvriendelijk. Zink is een voordeligere versie van koper, maar doet vrijwel hetzelfde.

EPDM dakbedekking
EPDM daken zijn geschikt voor zowel platte als hellende daken. EPDM is in vergelijking met overige keuzes erg milieuvriendelijk en te recyclen. Ook is EPDM dunner en lichter materiaal, wat handig kan zijn bij een lichtere onderconstructie. Ook deze dakbedekking is erg duurzaam. Een bijkomend voordeel van EPDM dakbedekking is de lange levensduur.

Dakgoten en afvoeren
Bij een sterk dak horen uiteraard ook goede dakgoten en afvoeren. Wij bieden u verschillende dakgoten en afvoeren aan, zoals HW-afvoeren en zinken en koperen dakgoten.

Wilt u meer weten over dakbedekking door Pascal Degen Installatie Techniek? Neem dan contact met ons op.