blauwe headerbalk

Duurzame Energie

Energie besparen met duurzame oplossingen
De energieprijzen blijven ieder jaar stijgen wat resulteert in een steeds hogere energierekening. Het is daarom verstandig om eens te kijken naar duurzame en energiebesparende oplossingen. Wek elektriciteit op met zonnepanelen, verwarm het tapwater van de douche met een zonneboiler of laat een warmteterugwinningsysteem installeren. Hierdoor wordt u niet alleen uw eigen energieleverancier, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Energie-advies
Wilt u weten hoe energiezuinig uw woning nu is en welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn? Maak dan een afspraak met ons voor een maatwerk energie-advies. PD installatietechniek kan u alles vertellen over pelletkachels / houtkachels, zonnepanelen, zonneboilers, warmteterugwinningsystemen en andere duurzame oplossingen. Wij zetten graag de kosten, opbrengsten en terugverdientijd op een rij. In de meeste gevallen profiteert u al snel van uw investering!

Wilt u energie-advies of meer weten over de mogelijkheden van pelletkachels / houtkachels, zonnepanelen, een zonneboiler of warmteterugwinningsysteem voor uw situatie? Neem dan contact op met PD Installatie Techniek.

Waarom is duurzame energie nog meer aantrekkelijk?
Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering.

De overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. De omslag naar een duurzamere energievoorziening kan zo samen worden gemaakt.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site rvo.nl.