blauwe headerbalk

Over PD Installatie Techniek

Eigenaar Pascal Degen is al bijna 30 jaar een expert op het gebied van Centrale Verwarming. Zowel loodgieterswerkzaamheden als ook dakbedekking behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden, al is zijn specialiteit de Centrale Verwarming en de regeltechniek daaromheen.

Pascal is geboren en getogen in Westervoort en de installatietechniek is met de paplepel ingegoten. De stap om uiteindelijk een installatiebedrijf te gaan starten was omdat Pascal zich wilde onderscheiden ten opzichte van andere installatiebedrijven. Pascal’s drijfveren met zijn bedrijf zijn namelijk onder andere een uitgebreide service verlenen waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Daarnaast heeft Pascal een ruim netwerk om zich heen waar hij graag mee samenwerkt. Dit maakt onder andere dat de totale service van PD Installatie Techniek (denk aan reparatie, installatie en service) kwalitatief en hoogwaardig is. 

De kwaliteit en vakkennis staan bij Pascal hoog in het vaandel. Omdat de kennis rondom hoogwaardige en duurzame producten constant ontwikkelt, zorgt Pascal dat zijn kennis en werkwijze hierop is ingespeeld.