blauwe headerbalk

Sanitair

Voldoet uw badkamer of toilet niet meer aan uw huidige wensen en wilt u deze laten verbouwen? Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken we een geschikt ontwerp en stappenplan, zodat de renovatie altijd vlekkeloos verloopt. Vakmanschap, een hoogstaande kwaliteit van sanitair en snelheid van handelen staan bij ons centraal. Pascal Degen Installatie Techniek helpt u graag bij het realiseren van uw droombadkamer!

Advies op maat
Naar aanleiding van uw wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer brengen wij een gedegen advies uit. Wij kijken verder dan alleen het plaatsen van sanitair en het vervangen van leidingen. Ook de installatie van een handdoekradiator is bij ons in vertrouwde handen. Wanneer een stortdouche gewenst is, wordt er tevens gekeken of de cv-ketel daarvoor geschikt is. Zo heeft u altijd de zekerheid van maximaal comfort.

Pascal Degen Installatie Techniek werkt met meerdere partners samen zodat uw nieuwe badkamer volledig gerealiseerd kan worden. U hoeft nergens meer aan te denken, alles zal tot in de puntjes geregeld worden.

Tevens kan een nieuwe badkamer al voordeliger uitvallen dan dat u vaak denkt of hoort, vraag naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag.