blauwe headerbalk

CV Ketels

Een CV ketel zorgt niet alleen voor warmte in uw woning, tevens zorgt deze ervoor dat u lekker warm kunt douchen en altijd warm water bij de hand heeft. Verder is natuurlijk het energieverbruik en de veiligheid van de CV ketel ook van groot belang. Door de ketel te laten controleren en onderhouden zorgt u ervoor dat u altijd warm water heeft, een veilige CV ketel en natuurlijk een zuinige CV ketel.

Daarnaast zorgt regelmatig CV ketel onderhoud ervoor dat de kans op storingen en andere problemen met uw CV ketel zeer klein worden. Het is dan ook van belang om uw CV regelmatig te laten controleren. Naast dat de kans op problemen aanzienlijk verkleint wordt, zal onderhoud aan de CV er ook voor zorgen dat de CV zuiniger is en dat uw CV langer meegaat.

     

Onderhoudscontract / abonnement 
Vanzelfsprekend dienen CV ketels onderhouden te worden. Dit is heel goed te vergelijken met de APK keuring van uw auto. Het toestel wordt gereinigd en waar nodig worden defecten gerepareerd. Een correct afgestelde verbranding zorgt voor een optimaal rendement en een verlengde levensduur, kortom uw toestel onderhouden loont altijd de moeite.

PD Installatie Techniek biedt een onderhoudscontract met een aantrekkelijke prijs / kwaliteitsverhouding. U hoeft nergens meer aan te denken, wij plannen u zelf jaarlijks in en houden u op de hoogte wanneer u ingepland wordt. Schikt het niet? Passen wij het aan. Het onderhoud wordt ten alle tijden verricht volgens de door de fabrikant opgestelde voorwaarden en indien vervanging van onderdelen een noodzaak is, wordt dit in overleg gedaan met u. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met PD Installatie Techniek.

Hier kunt u een voorbeeld van het onderhoudsabonnement bekijken, hierin staan overigens geen prijzen vermeld.

Storing / reparatie
PD Installatie Techniek repareert graag uw CV ketel. Met bijna 30 jaar ervaring in het vak kunnen wij ons met recht CV specialist noemen. PD Installatie Techniek is zeer bekwaam in opsporen van defecten binnen de kaders van uw CV installatie.

Geeft uw cv een storing? PD Installatie Techniek lost het probleem snel en effectief op. Door een juiste analyse van het probleem, met de meest moderne gereedschappen en meetapparatuur is dat voor PD Installatie Techniek geen enkele moeite.

Installatie
Het kopen van een nieuwe cv-ketel begint bij het inwinnen van een gedegen advies. Als ervaren installateur weten wij precies welke verwarmingsketel geschikt is voor uw situatie en uiteraard past bij uw wensen en uw budget. Zo bent u altijd verzekerd van op en top comfort op het gebied van verwarming en warm water. Bovendien zorgen wij voor een hoogwaardige en snelle installatie.

Voor een optimale werking en lange levensduur is het van belang dat de cv-ketel door een vakkundige installateur geplaatst wordt. Bovendien heeft u dan garantie bij eventuele gebreken. PD Installatie Techniek heeft alles in huis om te zorgen voor een betrouwbare en nette installatie. Dankzij onze actuele productkennis en ruime ervaring is uw nieuwe verwarmingsketel in de meeste gevallen binnen één dag in bedrijf. Zo kunt u snel weer genieten van een heerlijke douche en aangename temperatuur in huis!

Heeft u plannen om een nieuwe cv-ketel te kopen inclusief professionele installatie? Neem dan contact op met PD Installatie Techniek!