blauwe headerbalk

Vloerverwarming

Vloerverwarming voor optimaal comfort
Wat is er lekkerder dan thuiskomen, uw schoenen uittrekken en over een verwarmde vloer lopen? Niet voor niets wordt vloerwarming ervaren als één van de meest aangename vormen van verwarming. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte, is de warmte-afgifte overal gelijk. Vloerverwarming is tegenwoordig ook prima te combineren met natuursteen en zelfs houten vloeren.

Voordelen
Vloerverwarming kan toegepast worden als hoofd- of bijverwarming. Kiest u voor hoofdverwarming, dan zijn radiatoren vrijwel niet meer nodig. Hierdoor heeft u meer vrijheid bij het inrichten van uw woning. Daarnaast resulteert vloerverwarming in energiebesparing. Ook is het vanwege de geringe stofcirculatie ideaal voor mensen met een huisstofallergie.

Deskundige installatie
PD Installatie Techniek is uw vakkundige installateur voor de aanleg van vloerverwarming. Of u nu kiest voor ingefreesde leidingen of een andere variant: alles wordt compleet aangelegd, geïnstalleerd en afgemonteerd. Ook stellen we de thermostaat perfect af op uw wensen, zodat u 24/7 geniet van een heerlijk klimaat.

Vaak wordt bij het aanleggen van vloerverwarming, de verdeler niet ingeregeld. De gevolgen hiervan kunnen zijn dat u temperatuursverschillen gaat merken in de vloer en hogere stookkosten. Het kan ook resulteren dat de ruimte niet goed op temperatuur komt. Bij een aangelegde vloerverwarming door PD Installatie Techniek, wordt standaard uw vloerverwarming ingeregeld.

Heeft u al wel een aangelegde vloerverwarming maar bent u niet tevreden? Ook hiervoor kunt u contact opnemen met PD Installatie Techniek. Wij kijken graag met u mee en regelen alsnog de verdeler in, zodat u alsnog kunt genieten van een heerlijk klimaat. PD Installatie Techniek is zeer vakkundig en gespecialiseerd in het kader van het inregelen van vloerverwarming!

PD Installatie Techniek werkt bij het aanleggen van vloerverwarming graag samen met het bedrijf Albrand.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming voor uw situatie? Laat het ons weten, wij komen graag de mogelijkheden met u bespreken!